Veelgestelde vragen FAQ

FAQ1: Wat kost het om deel te nemen aan het Vier Hofsteden Toernooi?
Antwoord: De kosten zijn € 50,- per team.

FAQ2: Hoe kan ik inschrijven en wat zijn de aanvangs- en eindtijden?
Antwoord: Je meldt je aan via het elektronische aanmeldformulier. Op beide toernooidagen (zaterdag en zondag) beginnen we om 10.00 uur. Zaterdag wordt er tot 16.00 gespeeld, zondag tot 15.00 uur. Overigens ben je ook van harte welkom op alle andere activiteiten. Zie daarvoor het programma op de website.

FAQ3: Ik wil graag kamperen. Kan dit?
Antwoord: Ja, natuurlijk. Wij hebben alleen een beperkt aantal kampeerplekken beschikbaar en kamperen is alleen mogelijk voor teams teams van buiten de gemeente Voorst. Indien er te veel aanmeldingen zijn, bepaalt de organisatie wie er een plek krijgt. Twee weken voor aanvang van het toernooi wordt gecommuniceerd wie er een kampeerplek heeft.

FAQ4: Moet ik kaartjes voor de feestavonden kopen?
Antwoord: De kaartjes voor de feestavond zitten in het inschrijfgeld van je team. Het aantal kaartjes is gelijk aan het aantal basis veldspelers van je team. In de losse verkoop kost een kaartje voor het feest op zaterdagavond € 5,-. De rest van het weekend waaronder de vrijdagavond is het complex gratis en vrij toegankelijk

FAQ5: Kunnen we overal kamperen op het Voorwaarts terrein?
Antwoord: Nee, dit kan helaas niet meer. Er wordt een speciaal kampeerterrein  ingericht voor deelnemers. Zie ook FAQ3.

FAQ6: Moeten we bij aanmelding gelijk digitaal betalen?
Antwoord: Ja, dit is een extra service om tijdens het volleybaltoernooi de aandacht op de veiligheid van de omgeving en het faciliteren van de locatie te hebben. Mocht je uiterlijk twee weken voor aanvang van het toernooi je team alsnog afmelden, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Je moet dan een mail sturen naar info@vierhofsteden.nl. Dit moet dus voor 01 juni 2018 gecommuniceerd zijn! Indien je op of na 01 juni 2018 annuleert, heb je geen recht op teruggave van je inschrijfgeld.

FAQ7: Ik heb ons team aangemeld en betaald. Wordt dit bevestigd?
Antwoord: Het is bij de inschrijfprocedure zo geregeld dat je alleen maar kunt betalen op de correcte daarvoor bestemde bankrekening. Je krijgt een bevestigingsmail. Als de betaling goed is gegaan, mag je ervan uitgaan dat wij op je komst rekenen.

FAQ8: Ik wil mijn deelname annuleren. Hoe moet dit?
Antwoord: Er is een inschrijfprocedure, waarin staat opgenomen hoeveel tijd van tevoren je de aanmelding kunt annuleren om je inschrijfgeld retour te krijgen. Dit moet dan voor 01 juni 2018 gecommuniceerd zijn! (zie ook vraag FAQ6). Indien je op of na 01 juni 2018 annuleert, heb je geen recht op teruggave van je inschrijfgeld.

FAQ9: Tegen wie moet ik spelen en op welk veld?
Antwoord: Bij het invullen van het inschrijfformulier wordt het e-mailadres gevraagd, voor aanvang van het toernooi word je geïnformeerd over de start en het wedstrijdprogramma. Voordat het toernooi begint is het mogelijk dat er last minute wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Daarom hebben we een wedstrijdsecretariaat bij het clubgebouw ingericht. Bij dat wedstrijdsecretariaat vind je alle informatie over het toernooi en de wedstrijden.

FAQ10: Wij willen ons direct aanmelden. Hoe kan dit?
Antwoord: De inschrijving is een vrije inschrijving die met ingang van 15 februari 2018 online is. Je kunt je opgeven per team met een eigen unieke naam. Indien teams met een gelijke naam inschrijven, zullen wij hier een logische toevoeging achter aanbrengen.

FAQ 11: Waar wordt het toernooi georganiseerd?
Antwoord:
Het toernooi wordt georganiseerd op de velden van Voorwaarts Twello, Kerklaan 2A, Twello