Ruim 110 teams tijdens VHT editie 2018

Inmiddels is de inschrijving voor het grastoernooi van zaterdag 16 juni gesloten. Voor de beach houden we de inschrijving nog even geopen, dus inschrijven hiervoor is nog steeds mogelijk. Wij zijn erg blij om te merken dat het Vierhofsteden nog steeds zo gewild is. Nadat de keuze is gemaakt om terug te gaan naar een ééndaags toernooi zijn wij aangenaam verrast door het hoge aantal nieuwe inschrijvingen. Aan het Vierhofstedentoernooi van 2018 zullen meer dan 110 deelnemen. De wedstrijden zullen exclusief de beach velden afgewerkt gaan worden op 44 velden die wij vanaf aanstaande woensdag gaan opzetten. Er is nog veel werk aan de winkel, maar wij hebben er zin in!

Alle deelnemers ontvangen op korte termijn een e-mail met daarin alle informatie omtrent het toernooi en het tijdstip waarop jullie verwacht worden.

Wisten jullie dat wij op vrijdagavond een “Chillavond” organiseren met een gratis BBQ voor iedereen die er is, clubavond van de beach, voetbaltoernooi van de 35+ en 45+, recreanten volleybaltoernooi, lekkere muziek en een groot terras. Gewoon omdat het zo gezellig is! Je bent van harte welkom.