VHT 2020 nieuwe stijl opent inschrijving!

Vanaf woensdag 1 januari 2020 is het weer mogelijk om je op te geven voor het Vierhofstedentoernooi van 2020! De 41e editie van het VHT zal een ware metamorfose ondergaan. De VHT nieuwe stijl is via social media al openbaar gemaakt. Op 5 en 6 juni 2020 zal “de Laene” in het teken staan van een geweldig sportfestival. Veel (beach)volleybal, live muziek en lekker eten zijn een aantal ingrediënten van het nieuwe Vierhofstedentoernooi! Graag heten wij jou en je team van harte welkom bij VHT Twellolands!!

Na het Vierhofstedentoernooi 2019 heeft de toenmalige VHT-commissie te kennen gegeven te stoppen met de organisatie van het toernooi. In de zomervakantie zijn er gelukkig meerdere volleyballers opgestaan om het toernooi voort te zetten…. sterker nog…. om het toernooi van nieuwe energie te voorzien! Martijn, Arnold, Juul, Kim, Belinda, Daniël en Onno hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn vol (nieuwe) ideeën! VHT Twellolands heeft binnen deze groep dan ook het levenslicht gezien.

Wij hopen dat we de komende jaren een vervolg kunnen geven aan het succes van dit fantastische toernooi. Wij hebben er zin in en hopen jullie dan ook te mogen begroeten op 5 en 6 juni 2020! Geef je nu op via deze website!

Volg ons ook op facebook en instagram.