Vierhofstedentoernooi 2018 wordt ééndaags toernooi

Vind je het wel leuk om deel te nemen, maar is twee dagen volleyballen teveel van het goede? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Het Vierhofstedentoernooi 2018 is dit jaar namelijk een eendaags toernooi geworden op zaterdag 16 juni 2018.

De vierhofstedencommissie is hierbij niet over één nacht ijs gegaan. Wij kregen steeds meer signalen dat het tweedaagse toernooi voor een behoorlijk aantal teams een belemmering vormde om deel te nemen aan dit gezelligste en grootste grasvolleybal toernooi uit de regio. Men wilde wel meedoen, maar wij ontvingen steeds vaker het verzoek of deelname op 1 dag ook mogelijk was. Het aantal inschrijvingen voor het tweedaagse toernooi bleef daarbij ook achter bij de prognoses van de commissie. In nauwe samenspraak met de afdeling volleybal is daarom besloten dit jaar vrij baan te geven aan het ééndaagse toernooi.

Hoewel wij het vanzelfsprekend ook jammer vinden dat wij deze keuze moesten maken, zien wij ook de uitdaging om op zaterdag 16 juni het volledige complex vol te krijgen met actieve volleyballers. En hiermee zijn wij overigens al goed op dreef. Met ruim 50 veldteams, 25 jeugdteams en circa 10 beachteams is het complex al gezellig gevuld.

De teams die zich reeds hebben ingeschreven ontvangen hierover bericht van de VHT commissie. De camping blijft gewoon twee nachten geopend en ook de feestavond van zaterdagavond gaat gewoon door.

Wij verwachten en rekenen erop dat een grote groep teams zich alsnog zal inschrijven. Vandaar dat de inschrijvingstermijn wordt verlengd tot en met 7 juni 2018. Wil jij je ook met je team, vriendengroep of buurt inschrijven voor het toernooi. Klik hier